Skip links

En investering som ger tillbakahöjer värdetfångar intressenterlockar uppmärksamhet

Önskar du en kostnadsfri konsultation?

Vi kommer ut och tittar på bostaden och går igenom hur vi kan hjälpa dig.

Ofta blir man hemmablind och ser inte hemmets alla möjligheter. Homestyling höjer generellt slutpriset på din bostad med 7-15%. Det betyder att en bostad som säljs för 3 miljoner ökar i värde med 210 000-450 000 kronor. Det händer att bostadens värde ökar med 30%.

Varför homestyling?

Spekulanterna köper trots allt drömmen om bostaden och styling skapar just det känslomässiga bandet. Att styla en bostad skapar rätt känsla och det lyfter fördelar med bostaden vilket är påvisat att det leder det till snabbare försäljning och ett högre slutpris.

Total styling

En tom bostad är vanligtvis svårare att sälja. Därför erbjuder vi en komplett möblering som anpassas efter bostaden och potentiella köpare. Tillsammans med möbler, textilier, mattor, belysning, tavlor, växter och inredningsdetaljer skapar vi en helhet.

Pris enligt offert.

Kompletterande styling

Vi utgår från de befintliga möblerna som finns i bostaden. Därefter tillsätter vi inredning för att skapa en helhet som anpassas efter potentiella köpare. Tillsammans med textilier, mattor, belysning, tavlor, växter och inredningsdetaljer tar vi fram en röd tråd. Vi tillsätter även enstaka möbler vid behov.

Pris enligt offert.

Fotostyling

Vi stylar upp bostaden inför fotografering för att skapa intresseväckande annonsbilder. Här erbjuder vi antingen en kompletterande eller en total styling beroende på bostadens behov. Vid en fotostyling plockar vi hem inredningen efter fotograferingen.

Pris enligt offert.

Hedlundsgatan 9B

55%
Prisutveckling
655 000kr
Ökning från utgångspris

Strandgatan 1A

10%
Prisutveckling
300 000kr
Ökning från utgångspris

Köpmangatan 19

15%
Prisutveckling
405 000kr
Ökning från utgångspris

Bra att veta!

Homestyling är avdragsgillt. Du får göra avdrag på allt från konsultation och fotografering, till ommöblering, hyra av möbler under visningen och tillfällig magasinering. Läs mer via skatteverkets hemsida.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor och funderingar?

Hör av dig till mig.

Sofia Oinonen
sofia.oinonen@wrun.se
070-797 47 54

Utforska
Dra