Vår hållbara

Inredningstjänst

Överflöd av kreativitet +  ett driv att göra skillnad = inredningsbyrå med tydligt hållbarhetsfokus. 

Till en början ville vi skapa inredningsdetaljer av återbruk, men det fattades något; de långvariga kundrelationer. Vi älskar service och att få ge det lilla extra till våra kunder. Att alltid gå steget extra och att se hur vårt arbete underlättar deras vardag. Därför förvandlades idén om att endast skapa inredningsdetaljer till att skapa detaljrika inredningsprojekt åt företag. Senare har den idén utvecklats och idag erbjuder vi även homestyling och inredningshjälp till privata hem. 

Läs mer om oss

Medarbetare

Sofia Oinonen

Inredningskonsult

sofia.oinonen@wrun.se

Lisa Axelsson

Inredningskonsult

lisa.axelsson@wrun.se

Sofia Larsson

Inredningskonsult

sofia.larsson@wrun.se

Jag finns här för våra nutida och framtida kunder som har hamnat i inredningsdjungeln och behöver en handsträckning. Jag ser till att ni får all hjälp ni behöver och jag finns tillgänglig för era frågor och funderingar. 

Jag brinner för att se djärva färgkombinationer komma till liv, men jag brinner också för att skapa lugna och harmoniska kombinationer.

Favoritmotto?

“Talang är bra, övning är bättre, passion är bäst”

Att skapa unika projekt, tänka nytt och drömma stort gör mig passionerad. För mig känns det lyxigt att dagligen få arbeta kreativt. Jag brinner för att hjälpa er som företag att ta fram ett koncept som speglar just er identitet och uppfyller er trivsel. För när ni som personal trivs, blir ni effektivare och tillsammans hjälper varje individ företaget att växa. 

Ditt bästa inredningstips: 

Att våga använda färg och experimentera med olika kombinationer! Kulörer påverkar oss och vårt mående på olika sätt. En del väcker exempelvis vår energi medan andra lugnar oss. 

Jag har glädjen av att varje dag få möjligheten att uppleva hur kombinationen av design och hållbarhet gynnar sig ner i något alldeles unikt. Tillsammans med kunden brinner jag för bygga fram en stark historia i inredningen, där hållbarhet, värderingar & profil berör varje cell. 

Jag finns här och kan svara på alla dina frågor kring ekonomi & hållbarhet. Jag är säker på att världen kan bli rikare genom att återanvända det vi redan har. 

Favoritmotto?

The starting point is not design, the starting point is sustainability. 

Tillsammans med våra kunder drömmer vi stort. Det finns inga idéer som är för galna eller för stora. Vi arbetar för att göra era största drömmar till er nya verklighet. Till fördel har vi ett stort kontaktnät av specialiserade snickerier och leverantörer med goda värderingar och moraliska arbetssätt. 

– Lisa Axelsson, partner.

Från

UF till AB

Sedan 1980 har ungdomar blivit undervisade i ung företagsamhet. Kursen handlar om att träna och utveckla sin kreativitet, sin företagsamhet och sitt entreprenörskap. 2019 var det vår tur. Det fanns flera affärsidéer i luften. Bland annat att starta och driva en food-truck där vi skulle sälja “friterade delikatesser”. Exempelvis friterad kladdkaka. Till er förvåning spann vi aldrig vidare på den idén. En annan idé var att starta en eventbyrå, men ambitionsnivån kanske var högre än vad tiden räckte till på gymnasietiden. Till slut blev vår affärsidé att vi skulle starta en inredningsbyrå med stort hållbarhetsfokus. Komiskt nog avstod vi idén med eventbyrån för att den skulle vara tidskrävande.. Lite skulle vi veta om hur mycket tid vi skulle lägga ned innan UF-årets slut! En lyckad affärsidé som prisades flertalet gånger vilket är en av alla anledningar till att vi startade aktiebolag. Sustainable Furnishing UF blev till WRun inredningsbyrå. 

Tanken bakom

Organisationen

En del säger att man inte ska starta företag eller arbeta i projekt med de man trivs allra bäst med. Ofta stämmer det; men det finns undantag. Vi drogs samman under kursen ung företagsamhet på gymnasietiden. Efter 3 års samarbete i olika projekt visste vi att våra kompetenser och vårt driv att göra skillnad skulle kunna skapa något stort. Det har aldrig stoppat oss att vi känner varandra väl, det har endast skapat möjligheter. 

Intresserad av att veta mer?

Kontakta mig!

Via telefon:

070 – 797 47 54