vi är en

Hållbar inredningbyrå

Med ett gediget hållbarhetsarbete i bagaget tar vi vara på det som jorden redan producerat. Vi använder till största delar återbruk i våra inredningsprojekt. Ofta används de i befintligt skick, men vi tar även vara på lokala möbeltapetserare för att förvara kulturen och stötta lokalt hantverk. Det för oss är hållbarhet på riktigt. Vi har ett stort kontaktnät av leverantörer med goda värderingar och moraliska arbetssätt samt ett brett spann av specialiserade snickerier. Allt för att ni ska få den ytan ni drömmer om

SEK / möbelkostnad

SEK / möbelkostnad

Vi har gjort en beräkning för ett av våra inredningsprojekt där utgångspunkten är ett kontor på 350 kvadratmeter. Vi har valt att räkna på kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord, matsalsgrupper och soffor med tillhörande bord. Resultatet blev att det är möjligt att spara 650 782 kronor på att använda återbruk.

Hur ställer ni er till att använda återbruk istället för att köpa nytt vid kontorsrenovering för att på så sätt minska klimatutsläppen med minst 30 procent och kostnaden med 85 procent? För oss låter det som en självklarhet.

(Exempel 1 är beräknat från ett projekt inrett av WRun inredningsbyrå. Exempel 2 är beräknat från en av de ledande möbelleverantörerna i Sverige)

SEK / möbelkostnad

Har du drömt om en industrivägg? 

Det har vi också. Därför har vi skapat ett hållbart alternativ till den moderna industriglasväggen. Här har vi använt oss av äldre glas från ett växthus och kombinerat det med befintliga reglar. 

Toppmodernt? Ja! 

Hållbart? Ja! 

Det är så vi arbetar.

Vad gör man när man inte hittar ett perfekt hyllsystem? Man skapar ett eget av 99,1% återvunna rör.  Fåtöljen på bilden är från andrahandsmarknaden och upprustad av lokal möbeltapetserare. Även all inredning på hyllsystemet är från andrahand.

På bilden ser ni en mindre bardisk skapad av andrahandsmarknadens utbud. Mässing hittat från metallåtervinningen, trävirket från en över 100 år gammal kökssoffa och övrig inredning givetvis även det återanvänt. Så som glas och pallar. 

SOCIAL HÅLLBARHET, INKLUDERA ALLA MEDARBETARE.

Vi arbetar med universell utformning av arbetsplatser, UUA, som är en modell för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla. Här gäller det att se varje medarbetare, och kunna förutspå vilka utformningar som kan behövas i framtiden.

Varken företag eller samhället i stort har råd att gå miste om kompetensen hos personer i olika ålder, funktionsnedsättning, språkkunskaper eller ohälsa.

Därför arbetar vi redan från början med att anpassa arbetsplatsen för att stödja funktionsnedsättningar; både fysiska och psykiska.

En arbetsplats anpassad efter mångfald väljer exempelvis inte att sätta upp manliga/kvinnliga symboler där toaletter finns. Detta är ett av områdena vi tar hänsyn till och har kompetens inom gällande socialt hållbara arbetsplatser.

Intresserad av att veta mer?

Kontakta mig!

Via telefon:

070 – 797 47 54