RG Bostad

BRF Förstlingen

Fullbordad

Juli 2020

Exklusivt, hållbart och unikt. Lägenheten pryds av platsbyggda möbler, hållbara inredningsval och exklusivt intryck där det finns något att se på i varje hörn. En unik väggmålning som har inslag från områdets historia förgyller vardagsrummet i samband med inbyggda och belysta gardiner från golv till tak i stora delar av vardagsrummet. En riktig salongskänsla.

När man kommer till sovrummet känns det som att kliva in till sviten av ett hotell. Även här pryds väggarna av inbyggda och belysta gardiner. Sovrummet förgylls av ett platsbyggt hyllsystem tillverkat av 99.1% återvunna järnrör och mattsvart trä i kombination med rotting. Lägenheten har en tydlig röd tråd av rotting, mörk trä, rostbrunt och grönt, med greige som grundfärg.

Vad tyckte RG BOSTAD?

 ” WRun är ett gäng unga och flexibla företagare som håller hög klass i sitt utförande. WRun vävde ihop alla våra önskemål på olika funktioner i inredningen och löste proffsigt de problem som uppstod på vägen. De håller ihop en röd tråd i inredningen, jämte ett hållbart tänk och levererar en helhet. Slutresultatet talar för sig själv, men vi tycker det blev en väldigt häftig, funktionell, hållbar och snygg inredning som kompletterar vår unika lägenhet”

Är du intresserad?

Kontakta mig!

Via telefon:

070 – 797 47 54